Spies har stort held med ind imellem at servicere specielle egnsretter på sine charterfly ned i Sydens sol og varme.
Særligt populært er det, når flyene fra Bornholm har måltider med ombord, som er tilberedt af den lokale Hos Casper restaurant i Rønne Lufthavn.
Sidste år blev de bornholmske måltider kåret som den bedste mad, Spies serverer i sine fly til og fra Danmark.
Nu får svenskere, nordmænd og københavnere også muligheden for at prøvesmage de bornholmske specialiteter.
Når Thomas Cook Airlines charterflyene fra Bornholm skal returnere til Skandinavien, er det med gæster fra København, Oslo, Karlstad og Göteborg.
De får nu i en kort periode serveret de samme lækkerier fra klippeøen, som bornholmerne har nydt på vej til deres solferie.
I de kommende uger sender Spies seks fly afsted fra Bornholms Lufthavn med 1.259 ferie-hungrende øboer.
Når piloter og kabine-personale tælles med – og de skal jo også have noget godt at spise – skal kokken Casper Rønne producere over 2.500 måltider.
Blandt ingredienserne i de bornholmske serveringer er brød af mel fra Valsegården, ost fra Sct. Clemens og olie fra Lehnsgård. Retterne omfatter f.eks. lomo på bornholmsk gris, bresaola på tyrekalv fra Pilegård og pasta fra Pastariget….
Skriv et svar