At de traditionelle plastik-bægre til kaffe, som man får serveret på passagerflyene, erstattes af varianter i genbrugs-pap, er ikke den store nyhed. Det tilbyder flere flyselskaber.
Men at man fremover får sin varme kaffe i krus, som man kan spise som dessert bagefter, er da noget helt nyt i luftfarten.
Ideen kommer fra Air New Zealand, der også var blandt de første til at droppe kaffebægre af plastik eller kunststof.
Igennem adskillige måneder får man hos Air New Zealand rakt sin varme kaffe i krus, der er lavet af en blanding af papir og majs-stivelse.
Nu er flyselskabet imidlertid gået i samarbejde med firmaet Twiice. Her fremstiller man sine miljø-rigtige kaffekopper af hvedemel, æg, sukker og vanille.
Det lyder lidt som opskriften på kiks. Ganske rigtigt. Air New Zealand foreslår nemlig, at man spiser bægrene som en snack, når kaffen er drukket ud.
Air New Zealand serverer hvert år knap otte millioner kopper kaffe til sine passagerer. I flyene og i loungerne, mens de venter på afgangen….
(Indledningsfoto til artiklen: Air New Zealand)
Skriv et svar