Alle, der flyver Economy Class, ved, at man ikke skal forvente de høje kulinariske skoleridt. Tværtimod forsøger mange flyselskaber at skære ned, hvor de kan, når det drejer sig om passagerer med billige billetter.
Nu forsøger Taiwans store EVA Air at ændre på det faktum. Flyselskabet, der ligesom SAS er medlem af Star Alliance, vil servere Business Class menuer til sine passagerer på Economy og Premium Economy.
Gratis får man ikke den meget bedre forplejning. Den koster 25 dollars eller ca. 190 kroner ekstra og skal bestilles senest 24 timer før afgang.
EVA Air vil afprøve den lækre mad til Economy rejsende på afgange mellem Taiwan og Europa, USA, Canada og Australien i perioden fra den 1. oktober og indtil nytår.
Passagererne vil få deres måltider serveret på rigtigt porcelæn fra Luzerne, der er et luksus-mærke fra Singapore. Menuerne omfatter appetizer, hovedret, brød og dessert.
Blandt de retter, man kan vælge, er dampet helleflyder med chili, kæmperejer og lime vinaigrette, chayote græskar salat med pinje-kerner samt vandkastanje kage med osmanthus som dessert.
Er man vegetar eller veganer, kan EVA Air bl.a. tilbyde artiskok med plante-baseret lasagne som hovedret. Inden da har man fået serveret plante-pandekager med trøfler, og som desseet kommer en abrikos-kage med gele af orientalske teblade.
Velbekomme….
(Indledningsfoto til artiklen: EVA Air)
Skriv et svar