Siden 2008 har Øresundslinjens elfærge mellem Helsingør og Helsingborg – ”Tycho Brahe” – klaret den korte sejltur uden at have en egentlig restaurant ombord.
Det ændrer sig fra i dag den 28. marts, hvor Tycho Brahe åbner et ”Libitum Social Dining” koncept. Det er ad libitum spisning, der passer både til enkelt-personer, familier og større grupper.
Naturligvis kan man ikke pløje sig igennem alle de mange nordiske retter på en enkelt overfart, der kun varer 20 minutter.
I stedet bliver gæsterne ombord på to dobbelt-ture på tilsammen en time og 50 minutter, hvor de rejsende kan spise og drikke, så meget de orker.
Råvarerne i Tycho Brahes nye restaurant er nøje udvalgt efter moderne principper om bæredygtighed.
Fisk og skaldyr er ASC/MSC certificerede, og gæsterne kan via små skilte ved hver ret holde øje med, hvor stort et CO2 aftryk deres spiselyst sætter på klimaet.
Et besøg i restauranten kan bookes på forhånd sammen med færgeturen. Alternativt kan man møde op i restauranten og håbe på en plads….
(Indledningsfoto til artiklen: Øresundslinjen)
Skriv et svar