SAS gjorde det allerede for flere år siden – serverede mere nordisk-inspirerede måltider på sine flyafgange end de standard menuer, man oplever hos de fleste andre.
Sidste år fulgte Lufthansa og Swiss efter med deres ”Tasting Heimat” og ”Taste of Switzerland” initiativer.
De har åbenbart været en så stor succes, at søsterselskabet Austrian Airlines nu supplerer med et kulinarisk ”Tastefully Austria” koncept. Det indføres på Austrians Business Class på de korte og mellemlange ruter i Europa.
Passagerer med afgang fra Wien vil fortsat få serveret det internationale køkken. Rejsende den modsatte vej vil få østrigske specialiteter – ”Schmankerl” – så de er forberedt på, hvad de vil opleve i alpe-republikken.
På de kortere ruter under 80 minutter vil menuerne være kolde med f.eks. skinke, ”Pokebowl” og meget østrigske snacks.
På længere flyveture med Austrian kan man se frem til en to-trins menu med ”Wiener Tafelspitz” eller ”Schlutzkrapfen”. Desserten vil i alle tilfælde være æblekage….
(Indledningsfoto til artiklen: Austrian Airlines)
Skriv et svar