Film-industrien har Oscars og musik-branchen sin Grammies. I krydstogt-verdenen hedder kåringerne Wave Awards, og de blev mandag aften uddelt i London.
Her blev det klart, at norske Havila Kystruten har krydstogternes bedste madkoncept.
Havila, der tilbyder både krydstogter og færge-sejladser langs Norges kyst, var nomineret til flere priser ved de prestige-fyldte Wave Awards.
I sidste ende blev det til en kåring for ”Best Cuisine”. Den fik rederiet for sin høje standard af mad-oplevelser ombord.
Den bygger på et unikt og bæredygtigt koncept, der er inspireret af og benytter produkter fra den norske natur og madkultur. Desuden gør Havila meget ud af at støtte lokale producenter.
Ud over den flotte ”Best Cuisine” pris blev Havila Kystruten begavet med udmærkelsen ”højt anerkendt” i kategorien ”bedste special-krydstogt ved Wave Awards 2024
Kun kroatiske ”Unforgettable Croatia” slog Havila på mållinien her. Til gengæld løb Norge med sejren i kategorien ”Bedste destination.”
Wave Awards arrangeres hvert år i London.
Årets uddeling var den tiende i rækken. Vinderne udpeges af en jury med rejse-eksperter, repræsentanter for krydstogt-industrien og redaktører fra rejse- og branche-medier.
Havila har fire krydstogt-skibe sejlende langs Norges smukke kyst mellem Bergen og Kirkenes.
Skibene har nye og miljøvenlige hybride motorer med de største batterier i verden på et passagerskib. Det betyder, at de kan sejle lydløst og forurenings-frit ind og ud af de norske fjorde.
Skibene hos Havila Voyages har 179 kabiner og plads til 640 passagerer ad gangen. De er samtidig designet, så passagererne kan få maksimal glæde af naturen, vejret og årstidernes skiften.
Tidligere i år har Havila Voyages også vundet anerkendelser hos de amerikanske Conde Nast Travelers ”2024 Reader’s Choice Awards”, TIME Magazines ”World’s Greatest Places” samt tyske ”Kreuzfahrt Guide Award” i kategorien ”Sustainability”….
(Indledningsfoto til artiklen Havila Voyages)
Skriv et svar