Hvad skal vi med dating-services på internet, blind dates arrangeret af velmenende venner eller sidde i timevis på en café eller bar med charme-smilet smurt i ansigtet – når vi i stedet kan tage en flyvetur.
Ifølge en ny analyse fra storbanken HSBC møder 1 af 50 rejsende deres livs kærlighed ombord på et passagerfly.
Er det korrekt, burde flyselskaberne ligefrem markedsføre sig selv på at være effektive dating-services.
De kunne f.eks. tilbyde, at passagerer kan få et sæde ved siden af hinanden, når de f.eks. har flirtet på tværs af mellemgangen – og der er gnist mellem de to.
Omvendt kunne man jo forestille sig, at Ryanair tog en afgift for hvert par, der har fundet sammen på en flyvetur i en lavpris Boeing.
Ryanair er jo verdensmester i at score ekstra penge fra sine passagerer oveni flybilletten, som selskabet ikke tjener en krone på.
Senest demonstreret med Ryanairs nye bagage politik fra 1. september. Efter den dato er kun små tasker eller indkøbsposer gratis at få med som håndbagage. Selv en almindelig kabinekuffert skal man betale for.
HSBC’s nye analyse afslører også, at 16 pct. har mødt en ny forretnings-forbindelse på flyet. 14 pct. fortæller, at de har etableret et længere-varende venskab med en person, de har fået kontakt med under en ruteflyvning.
Det er måske lidt skuffende resultater, når 51 pct. af de rejsende siger, at de gerne snakker med fremmede, når de er ude at flyve. 49 pct. vil helst sidde for sig selv eller kun snakke med familie, venner, kolleger eller en partner, de rejser sammen med.
Hvis man vil have lidt hjælp med dating på et rutefly, findes der flere apps på markedet, som kan forbinde en med andre passagerer på samme flyafgang.
En af dem er btrfly, der forbinder passagerer i 380 lufthavne verden over, når man indtaster sin fly-afgang i sin smartphone app.
En anden er den web-baserede Planely service. Den fungerer som et socialt medie i luften, hvor man får kontakt med andre passagerer med samme interesser – og eventuelt ensomhed….
Skriv et svar