Et af Københavns mest trendy områder – den gamle kødby bag Hovedbanegården – har lokket masser af barer, restauranter, cafeer og kreative firmaer i de senere år.
I dag fik Danmarks svar på New Yorks Meatpacking District så også sit eget store hotel, da Scandic kæden åbnede sin nyeste satsning.
Scandic Kødbyen har 370 værelser, restaurant MØR, kaffebar og en møde-afdeling med plads til 600 gæster.
Det er det første af fire nye hoteller, som Scandic åbner i København i de kommende par år. Tilsammen vil de give hovedstaden 1.700 ekstra hotelværelser.
Hotellet i Kødbyen har ansat 120 nye medarbejdere inden for 22 forskellige områder – herunder kokke, tjenere, receptionister bartendere, konference koordinationer, teknikere og rengørings-personale. Sidstnævnte hedder ”housekeepere” i moderne hotelsprog.
De 120 vil i de kommende år få yderligere 620 nye kolleger. I alt vil Scandic kæden ansætte 800 nye medarbejdere i hovedstaden.
Med det nye Scandic Kødbyen er kæden oppe på 26 hoteller i Danmark. Yderligere fire er under planlægning og bygning.
Det er Scandic Falkoner på Frederiksberg med 334 værelser, Scandic Spectrum på Kalvebod Brygge med 632 værelser, Scandic ved lufthavnen med 357 værelser og Scandic Aarhus Havn med 500 værelser….
Skriv et svar