Til sommer lancerer det store amerikanske krydstogt-rederi Norwegian Cruise Line (NCL) sit populære ”Meet the Winemaker” event på en række europæiske sejladser.
På togterne sejladser kan gæster med særlig interesse for mad og vin få deres kulinariske lyster styret ekstra godt ved at møde en række kendte vindyrkere.
Det første vinkrydstogt i europæiske farvande hos NCL indledes fra Rom den 17, juli og besøger Dubrovnik, Korfu, Sicilien, Napoli og Firenze / Pisa.
Med ombord Norwegian Escape er Antonio Hildalgo fra det kendte spanske sherry-hus Bodegas Hidalgo la Gitana.
Det næste vin-fokuserede krydstogt afgår den 24. juli med Norwegian Encore. Her afholdes bl.a. et Opus One Wine Dinner med Opus One eksperter.
Samme rute tager Norwegian Bliss den 13. august med Michael Mondavi, der er fjerde generation i det berømte amerikanske Mondavi vinhus i Napa Valley ombord.
Norwegian Escape sejler igen med vin-entusiaster ombord den 12. oktober fra Rom, over Santorini, Athen, Korfu, Malta, Sicilien, Napoli, Firenze / Pisa og tilbage til Rom.
Her er Sandro Bottega fra italienske Bottega S.p.A. vinkenderen til søs. Under hans ledelse har det vinhuset øget sit udbud betydeligt med rødvine fra Valpolicella og Tosca, grappa, Prosexxo samt Limoncino og creme likører.
Samme rute gentages den 22. oktober med Norwegian Joy og Gerard Bertrand som ekspert. Betrando blev kåret som Green Personality of the Year i 2020.
Endelig holdes årets sidste ”Meet the Winemaker” arrangement til søs den 11. december, hvor Norwegian Encore har Randy Ullom fra Kendall-Jackson familien med på skibet….
(Indledningsfoto til artiklen: NCL)
Skriv et svar