Bæredygtige bygnings-processer, materialer, grønne tage og bio-nedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag, som den danske Zleep Hotels kæde har indført i de senere år.
Nu går kæden med speciale i hoteller til økonomi-pris et lille miljø-rigtigt skridt videre. Plastik bestik forsvinder fra Zleeps morgenmads buffet.
Hotel-kædens morgenmad er i forvejen certificeret med det stats-kontrollerede ”Det Økologiske Spisemærke” i bronze. Mærket garanterer mellem 30 og 60 procent økologiske produkter.
For at opretholde og styrke buffetens miljøvenlighed har Zleep Hotels nu valgt at reducere sit forbrug af plastikemballager:
”Selvom plastik kan være smart i mange drifts-sammenhænge, er det også roden til rigtig meget ondt. Derfor sætter vi nu kampen ind for at udfase forbruget af plastik, og her starter vi i morgenmadsbuffet,” forklarer Lene Toft. Hun er Quality Assurance Manager i Zleep Hotels.
I første omgang har hotelkæden udskiftet marmelade-emballagerne med glas i stedet for plastik. Desuden er der kommet skiveost på fad i stedet for separate portioner.
udskiftet med marmelade på glas og osteemballagerne er udskiftet med skiveost på fad:
De miljøvenlige emballage-løsninger er indført på samtlige Zleep hoteller, der serverer morgenmad.
Zleep Hotels er en dansk kæde, der i dag er tysk-ejet via Deutsche Hospitality. Kæden har i øjeblikke 11 hoteller i Danmark og ét i Sverige. Målet er at have 40 hoteller i 2025….
Skriv et svar