Gennem mere end ti år har Singapore Airlines kørt sin ”Farm-to-plane” strategi, hvor lokale råvarer fra de lufthavne indgår, som det store asiatiske flyselskab betjener verden over.
Fra Danmark har Skarø Is siden 2011 deltaget med sine kvalitets-delikatesser på flyselskabets rute fra København til Singapore.
Skarø Is får nu selskab af de nok mere kendte Summerbird Organic chokolader og sprøde rugkiks fra Bornholm.
Sydfynske Summerbird ses mange steder i lufthavne, men altid på landjorden. Med Singapore Airlines går Summerbird for første gang på vingerne.
Bornholmske Rugkiks kommer fra et bageri i Aakirkeby, hvor de gennem over 100 år har været håndlavet med 27 papirtynde lag. I anledning af det nye flyvende partnerskab leveres rugkiksene i en ny eksklusiv to-pak.
De nye danske specialiteter serveres fra i dag på Singapore Airlines’ nye Premium Economy Class på flyvninger mellem København og Singapore. Andre varianter vil dukke op på Business Class senere på året….
(Indledningsfoto: Boeing)
Skriv et svar